Για εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Η αγάπη μας για τη Αίγινα, τη θάλασσα και τα σκάφη σε συνδυασμό με την εμμονή μας για αναζήτηση νέων προορισμών, μας οδήγησε στη δημιουργία της “West Wave boat rental”. Πρόκειται για μια σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Με έδρα το λιμάνι της Αίγινας και τον δικό της ιδιόκτητο στόλο , η West Wave boat rental μπήκε δυναμικά στον χώρο της ενοικίασης σκαφών χάρις τις βελτιωμένες υπηρεσίες – έναντι των αντίστοιχων τοπικών επιχειρήσεων – και λόγω της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της για την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών στο χώρο της ενοικίασης σκαφών αναψυχής.

Η θαλάσσια περιήγηση στην Αίγινας καθώς και στα γύρω νησιά του Σαρωνικού, προτείνεται από κάθε τουριστικό οδηγό της Αίγινας και χωρίς αμφιβολία είναι μια από τις ομορφότερες εμπειρίες και αναμνήσεις που μπορεί κάποιος να έχει από τις διακοπές του στην Αίγινα.
Ο στόλος μας αποτελείται από συμβατικά σκάφη όπως το Compass 470GT που δεν απαιτούν άδεια ταχύπλοου, από σκάφη όπως το φουσκωτό Laser 499 5.5m που απαιτούν άδεια και από φουσκωτά σκάφη υψηλότερων προδιαγραφών όπως το Fost OBSESSION 860 τα οποία παρέχονται μόνο με καπετάνιο της West Wave boat rental.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η σωστή επιλογή για ενοικίαση σκάφους στην Αίγινα

  • Τα σκάφη μας είναι καινούρια & πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μέσα. Διαθέτουν σύστημα εντοπισμού GPS παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια.
  • Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο, φιλικό και έχοντας πάντα την καλύτερη διάθεση , είναι έτοιμο να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία που απαιτείται προκειμένου να απολαύσετε τις θαλασσιές εξορμήσεις σας στην Αίγινα.
  • Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών στην ενοικίαση σκαφών προσφέροντας τη βέλτιστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.
  • Πλήρως συμβατοί με τα νέα μέτρα πρόληψης του Covid-19 σας προσφέρουμε ξένοιαστες και υγειονομικά ασφαλείς κρουαζιέρες τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα σε κάθε ενοικίαση σκάφους.
  • Τα σκάφη μας βρίσκονται στο λιμάνι της Αίγινας, το οποίο είναι πανεύκολα προσβάσιμο από όλους. Εκεί θα βρείτε χώρο για να αφήσετε το όχημα σας.
  • Δεν απαιτείται άδεια χειριστή ταχύπλοου για να ενοικιάσετε ένα από τα σκάφη μας. Ωστόσο, επειδή η ασφάλεια παίζει πρωταρχικό ρόλο, το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο να σας εκπαιδεύσει και να σας υποδείξει όσα χρειάζονται για τον σωστό και ασφαλέστερο χειρισμό του εκάστοτε σκάφους.  

Επικοινωνήστε μαζί μας